Ta vare på deg selv – Det er viktig!

Siden Kerstin kom inn i vår virksomhet har virkelig mye skjedd her på pensjonatet. Vi har vært opptatt (og vi er fortsatt opptatt) med å renovere alt slik at det blir fint og friskt. Kerstin har en stor strøm av kunder som kommer og går her i dagene, og det er selvsagt noe som vi begge synes er veldig morsomt. Fremfor alt er det virkelig stimulerende!

Et nytt bad er i gang nå
Jeg har satt blomstene mine litt til side for en stund nå, for å fokusere på å lage et nytt bad her hjemme. I det siste har jeg følt et stort behov for å bare komme til lugn og finne fred og ro i badekaret. Imidlertid er det badekar som jeg har her hjemme gammelt og slitt, så jeg investerte i en ny badekar nå. Og jeg kan ikke vente til den kommer hjem!

Jeg liker jo å sammenligne priser og kvalitet og er ganske nøyaktig når jeg velger en leverandør. Denne gangen bestilte jeg fra bygghjemme.no som jeg syntes viste en bra nettside med gode muligheter for forsendelse, gode priser og et relevant valg for meg. Når de har levert badekaret kan jeg kan vurdere det også 🙂

Planter med avslappende effekt
Jeg har tenkt å begynne å plant igjen nå litt senere i høst. Kerstin og jeg har snakket om å prøve å kombinere vår virksomheter slik at vi kan dra nytte av hverandre, og hun gjør bruk av planter i sine behandlinger. Vi har gjort en liten skisse av hvordan vi har tenkt å arbeide og sannsynligvis jeg vil plante følgende:

  • Aloe Vera
  • Sitronmelisse
  • Hops
  • Kamille
  • Vendelrot
  • Rosenrot

Jo mer jeg leser om hvordan planter og urter kan påvirke oss mennesker og vårt humør, jo mer ønsker jeg å lære meg. Visste du for eksempel at Rosenrot ifølge studier kan redusere tretthet og gi økt ytelse? Eller kanskje at Vendelrot gjør oss sovner raskere og sove bedre.

Jeg lover å finne ut flere gode tips om hvordan vi kan bruke naturen til å føle oss bedre, så kanskje jeg kan komme tilbake med et blogginnlegg som nettopp handler om dette senere. Du kan fortsette å følge bloggen min, jeg lover å gi deg mange nyttige tips =)

Leave a Reply

Your email address will not be published.