Fra utsiden og inn

Den siste tiden har alt fokus vært på å organisere utendørs. Og er det ikke helt naturlig at det blir så, nå som det er sommer? 🙂 Men jeg tenkte tilby litt variasjon i bloggen her nå, for nå har jeg i stedet gitt meg på litt oppussing på innsiden av huset i stedet. Ja, jeg lei litt på den gamle stilen vi har, og bestemte oss for å kjøpe noen nye møbler istedet. Og selvfølgelig ble det fra chilli.no denne gangen! (Jeg har tenkt på denne butikken for lenge, så nå bare kunne jeg ikke vente lenger…)

Nesten en helt ny stue
Ja jeg vet, det høres dyrt når jeg skriver det – ikke sant? Men det har faktisk ikke landet på noen fryktelige priser. Jeg har brukt salg priser og holdt godt på sporet av nettbutikken, og da jeg slo till fikk jeg virkelig god rabatt på alt. Nå venter jeg bare på levering av mine nye møbler, og jeg føler meg som en unge på julaften. I tillegg til at jeg bestilte nye gardiner og tepper, så blev det en ny dekning for sofaen, en lenestol, et brett bord og en liten benk også.

Jeg håper og tror at jeg får levering i morgen så da skal jeg begynne med å gjøre om i rommet 🙂

Liten ferietur planlagt
Neste uke har jeg også tenkt å ta en liten tur med min sønn og hils på en gammel venn som bor i Trondheim. Vi har booket to netter via Coop Hotellkupp på et hotell i sentrum der, så vi vil mest gå rundt og gjøre litt av hva vi føler for av dagene. Det beste vil egentlig bli å komme bort fra hjemmet litt. Selv om jeg elsker mitt hjem, så det er nødvendig å endre miljøer ibland hvis du vil se noe nytt. Og nå med Kerstin på plass så er det noen som vokter huset også, så det er ingen grunn til ikke å gå bort lenger:)

Trondheim er en vakker by, så det vil sikkert bli litt tid til å bare gå rundt i gatene og beundre alt. Fant dette bilde av byen, er det ikke vakkert?

trondheim

Leave a Reply

Your email address will not be published.