Kalde temperaturer og ny leilighet

Det begynner virkelig å kjennes på kroppen at vi er i den kalde perioden av året nå. For en som er så glad i blomster som meg er det naturlig nok ikke den kjøligere halvdelen av året jeg foretrekker. Men med kalde temperaturer og ikke fullt så mye sol trenger man fortsatt ikke å la de grønne fingrene hvile. For eksempel mine favorittblomster pelargonimum prøver jeg å ha i flere år. Det betyr at de må tas ekstra godt vare på om vinteren. De liker faktisk godt litt kjøligere temperaturer, og rundt 5 grader er en perfekt måte å få planten til å overleve på frem til neste sommer. En kjøligere temperatur gjør at planten heller ikke trenger så mye vann, og du må bare passe på å fjerne døde grener og knopper, og vips så har du en flott plante klar til sommeren. Det overrasker meg stadig over hvor robust slike planter faktisk kan være, og det gjør det særlig morsomt å jobbe med de. Det er nesten så man utvikler et nærmere forhold til en slik blomst når du kan ha den i flere år.

Nyinnflyttet
Jeg sa innledningsvis i den første bloggposten min at jeg også skulle skrive litt om det som skjer i livet mitt. Men som det vanligvis skjer når jeg er på temaet blomster, så tar det litt overhånd. Så nå tenkte jeg det kunne være greit med en liten oppdatering på hva som ellers skjer, og spesielt en viktig ting. Jeg har nemlig akkurat flyttet inn i en ny leilighet. Det er virkelig drømmeplassen for meg, hvor jeg også har en liten hage som jeg garantert kommer til å bruke en god del tid i. Leiligheten er ikke topp moderne, og det er en god del oppussingsarbeid som må gjøres. Men det var akkurat det jeg var ute etter, for da kan jeg få ting slik jeg selv ønsker. Og som en som er opptatt av interiør og design, er dette den perfekte stunden for meg å skape en leilighet og innredning helt i min egen stil. Det skal bli veldig gøy å ta fatt på arbeidet, og jeg skal holde dere alle oppdatert på hvordan det går!

Leave a Reply

Your email address will not be published.