Mye kan skje på en uke

Nå var det en uke siden sist, men det føles som mange måneder. Det kan virkelig skje mye på svært kort tid. Vi har jobbet videre med ideen om å plante gunstige og sunne planter her, og har nå også tatt ved hjelp av en arkitekt som har begynt på en plan for hvordan vi skulle kunne benytta en del av hagen for den planen.

Bygge en velvære oase
Vi tenkte at vi ville bygge det som en stort hage på ca 50 kvadratmeter, hvor vi vil arrangere med en vann dam, benker og steder å hvile. Kerstin kan bruke det i sine behandlinger, og jeg kan gå dit og bare rusle rundt og nyte. Vi har allerede begynt å se på hagemøbler som vi har tenkt å investere i, slik at du også kan sitte ned og nyte en god middag der i vår lille velvære oase. Kerstin hadde funnet en gruppe ute møbler på Trademax som så ut til å passe godt inn i temaet som vi har forestilt oss. Det var en gruppe med en sofa og to lenestoler i kunstrotting. På bordet som følger med det var en glassplate. Det er alltid litt risikabelt med glass, men samtidig er det veldig lett å holde rent. Dette handler om å lykkes med å kombinere det estetiske med det funksjonelle.

Jeg satte et bilde av møblene under slik at du kan se hvordan de ser ut. Tror du ikke de ville passe utmerket for en velvære oase ?

utemobler

Badekaret er på plass nå
Jeg har fått hjem badekaret som jeg bestilte også. I går kveld tok jeg et bad med essensielle oljer og noen blomsterblader i vannet. Jeg fikk et tips om at hell noen dråper olivenolje i vannet for å myke opp huden, og det hjalp virkelig! Jeg var veldig myk om huden minn når jeg kle ut fra badet. Siden benyttet jeg anledningen til å ta vare på meg selv litt. Jeg fiklet med naglene, vokset bena og hadde en ansiktsmaske på meg. Det føltes virkelig som om jeg ble en helt ny person i dag!

Nå skal jeg jobbe videre på noen av planene og skissen av vår nye vakre hage. Jeg håper virkelig vi har tid til å fullføre alt i sommer, slik at vi kan få litt tid til å nyte også 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.