Nå skal du høre …

I dag vil jeg skrive om noe helt annet enn blomster. Selv om det er min største interesse, så er de så mye mer som skjer i livet mitt, og det pleier å føles ganske så godt å få skrive av meg – selv om det er om ting som andre kanskje synes er ubetydelig. Nå kommer jeg nemlig til å gjøre noen endringer hjemme igjen, og denne gangen er det litt ny møbler igjen.

Fornøyde kunder kommer tilbake
De pleier å si at fornøyde kunder kommer tilbake, og akkurat sånn er det for meg nå. Det er bare to måneder siden jeg var på chilli.no og handlet siste gangen, men også denne gangen ble de sånn at jeg kom til å kjøp innendørs og utendørs møbler der.

For meg er det viktig å ha en leverandør som jeg stoler på. Hvis jeg kjøper og betaler for noe forventer jeg meg at jeg får valuta for pengene. Dessverre har jeg mange ganger hatt leverandører som har gått glipp av leveranser, sender gale tingene eller tatt feilaktig betalt – og det gjør at du mister tillit til den leverandøren, ikke sant?

De av dere som kjenner meg vet at jeg har noen favoritter som jeg liker å gå tilbake, og chilli.no er en av disse.

Akvarell kurse i slutten av måneden
I løpet av noen uker har jeg booket meg på en akvarell kurs i byen. Jeg vil være en hel dag i studio, der vi vil gå gjennom de grunnleggende trinnene for denne typen av teknologi. Jeg har malt noen akvareller i gamle dager da jeg var yngre, men da har det blitt holdt på vent i et par år, fordi jeg ikke har hatt tid. Men nå føler jeg at jeg ønsker å komme i gang igjen fordi det er en fantastisk form av terapi at få lage kunst med sine egne hender.

akvarell
Glade for å komme i gang med akvareller igjen!

Jeg sjekket gjennom pensum litt og det ser ut til at vi blir nødt til å prøve noen forskjellige ting. Noen ting skulle vi ville velge før vi kom til kurset. Jeg vil da velge en av følgende temaer å male. Hva synes du jeg bør ta?

  • Soloppgang
  • Sovende barn
  • Hester på en eng
  • Kvinne på prom
  • Par på bro
  • En vase med tulipaner
  • En frukt bolle

Leave a Reply

Your email address will not be published.