Om bloggen

Velkommen til bloggen min. Navnet er Anett og her kan du lese om flere forskjellige ting som opptar dagliglivet mitt. Jeg jobber og er utdannet som florist og blomsterdekoratør. Helt siden jeg var liten har det vært en stor interesse for meg, og jeg kunne ikke tenke meg å jobbe med noe annet. Nå jobber jeg for en lokal blomsterbutikk, men jobber også på si med brudebuketter og spesialbestillinger til ulike arrangementer. Etter hvert håper jeg å kunne gjøre det til min primære jobb, men akkurat nå er jeg svært så fornøyd med hvordan ting er.

Hvorfor starte en blogg?

Jeg elsker blomster, og kan snakke om det i timesvis uten å kjede meg. Å kunne dele denne lidenskapen med andre, og kanskje bli kjent med nye likesinnede mennesker er viktige grunner for hvorfor jeg startet denne bloggen. Den kommer primært derfor til å handle om nettopp blomster, men det vil også være andre temaer som dukker opp som generelle ting som skjer i livet mitt og ikke minst interiørdesign. På samme måte som jeg er svært interessert i blomsterdekorasjon, er interiørdesign en naturlig forlengelse av det. Når jeg for eksempel skal finne dekorasjoner for et bryllup, er det viktig å vite litt om rommet de skal være i. Da sørger vi for at blomstene passer godt inn. Derfor er design og innredning også noe som jeg liker veldig godt, så det skal du nok også få lese litt om her.

Pelargonium – den fineste blomsten i verden!

Bloggen min har fått navnet etter den blomsten jeg synes er finest i hele verden. Det er pelargonium. Den må ikke forvelskes med geranium som er en helt annen blomst. Mange blander de to av god grunn, da de først var plassert i samme slekt. Det endret seg imidlertid i 1789, men med mye frem og tilbake gjør at mange fortsatt ikke skiller de to fra hverandre.

Pelargonia er en av de mest populære potteplantene i Norge, og min mor hadde alltid de i leiligheten vår da jeg var liten, og jeg likte svært godt å ta vare på dem. Det var nok der interessen min for blomster kommer ifra, og du kan selvsagt lese mer om arten på bloggen.