Tid for neste baderom nå da

Du husker sikkert at vi investerte i en ny badkar her i begynnelsen av sommeren? Det var faktisk en verdig investering! Både jeg og Kerstin bruker karet hver uke. Vi spøkte om at vi skal sette opp en bestilling liste utenfor baderommet, ha ha! Nå tenker vi litt på å fikse i orden i det andre badet også, slik at det skal være to steder å vaske seg på.

Det vil trolig bli en dusj denne gangen
Selv om vi elsker å bade i badekar, så kan det faktisk være godt å ha en dusj i det andre badet i stedet. Da vil du få en av hver, så å si. Siden jeg er den av oss her hjemme som vanligvis handler på internett, har jeg blitt beordret til å gå ut på nettet og se etter hvor du kan kjøpe dusj fra et stort utvalg.

Jeg fant et sted som heter www.bygghjemme.no som jeg syntes var bra pris-messig i forhold til de andre butikkene jeg sammenlignet med, og de hadde også et godt utvalg av forskjellige varianter. Jeg har ikke helt bestemt hva det blir ennå, men jeg hadde tenkt å spørre familien å gå ut og søke på internett også. Ellers er vel risikoen at jeg kjøper hjemme noe ingen andre liker.

En herlig tur i skogen
Jeg har nettopp blitt ferdig med å avklare renselsen av alle soppen vi fant i skogen nå forrige søndagen. Totalt var det fire poser fylt med sopper som jeg har gått gjennom nå, så jeg tror ikke vi trenger å se etter sopp i mange år nå framover. Selv om det har vært tørt i bakken så har soppen klart å vokse uansett. Imponerende!

kantareller

 
Det er så godt å ha en masse sopp i fryseren ettersom den kan brukes på så mange forskjellige typer av retter. Du kan lage gryteretter, supper, biff og marinade med sopp – og det er virkelig en god smak av kantareller! Fremfor alt passer det godt med kjøtt av ville dyr som elg, hjort eller fugl.

I kveld tror jeg at jeg skal steke opp et par svinekoteletter i en ildfast form med fløte, sopp og kjøttkraft. Det er en av mine favoritt retter!

Leave a Reply

Your email address will not be published.