Velkommen til min blogg!

Nå er jeg altså virkelig blitt en del av bloggverdenen med dette første innlegget. Jeg er både spent og forventningsfull for hva de neste ukene, dagene og månedene med blogging kommer til å føre med seg.

Som du kanskje har lest om i “om bloggen” så kommer du som leser til å kunne lese om litt av hvert her. Hovedfokuset er på blomster, blomsterdekor og på favorittblomsten min, pelargonium. Men om ikke blomster er helt din greie, så kan lese om interiørdesign og det som ellers skjer i livet mitt. I starten vil det jo være naturlig at det helst er familie og venner som finner frem til siden min, så da blir det å skrive litt om hverdagen min være en god måte å holde de oppdatert på.

pelargonium2

Hvor ofte vil du blogge?
Jeg har massevis av planer for hva jeg kan skrive om og gjøre med nettstedet fremover. Så du må bare komme innom så ofte du kan, for jeg har store planer! Det er jo ofte slik at de som startet å blogge, gjør det med entusiasme og med store grandiøse planer, men etter hvert som entusiasmen faller, så gjør bloggen det samme. Men ved å være observant på at det er noe som ofte kan skje, håper jeg å unngå å havne i den fellen, og ha et nettsted som forhåpentligvis er like aktivt om 10 år som det vil være over de neste ukene.

Tar gjerne kontakt med meg gjennom kommentarfeltet eller på e-post og gi meg tilbakemelding på hva du synes er bra, eller om du har et tema du kunne tenke deg at jeg skrev om.

Leave a Reply

Your email address will not be published.