Vintershopping på salg

Nå har jeg endelig kommet godt i gang med oppussingen av den nye leiligheten min, og det er veldig kjekt å se hvordan fremdriften er. Ting tar som regel mye lengre tid enn jeg tenker de vil ta, og oppussingsprosjektet er intet unntak. Men så lenge jeg koser meg med prosessen og arbeidet, får det ta den tiden det tar.

En ting som jeg liker å gjøre på vinterhalvåret er å planlegge for sommeren. Høst og vintersalget er en perfekt tid for å gå til innkjøp av hagemøbler. Da sitter ofte butikker på ting de ikke har fått solgt ut i løpet av de varmere månedene, og de prøver derfor å bli kvitt de på billigsalg. Her man kan spare mye penger på å gjøre smarte innkjøp og planlegge ting i forveien.

Vanskelig å bestemme seg
Jeg har enda ikke bestemt meg for hva jeg skal kjøpe, men fire stoler og et spisebord er det som er på ønskelisten. Plantasjen og andre butikker har fått besøk av meg de siste ukene, men på tross av gode tilbud har ikke de riktige produktene dukket opp. Derfor tror jeg valget vil falle på å handle hos en nettbutikk i stedet. Jeg har vært å sett på hagemøbler fra Trademax for eksempel, og de har både et svært godt utvalgt og gode priser. For en som kjører en liten golf, er det å kunne få varene direkte levert på døren også et stort pluss. Men problemet med et så stort utvalg er selvsagt at det gjør det vanskeligere å finne akkurat det du ønsker å kjøpe. Det i seg selv er vel mer ett luksusproblem enn noe annet.

Trademax

En stor fordel med den nye leiligheten min er at i tillegg til utearealet, så har jeg en stor flott bod. Så det å måtte lagre nye hagemøbler i noen måneder går helt fint. Når jeg flyttet alle tingene mine fra den gamle leiligheten var jeg også flink til å kaste vekk mye av det som aldri ble brukt før. Det føltes veldig frigjørende og gjør at jeg kun sitter igjen med ting og møblement som faktisk er i aktivt bruk. Som jeg skrev om tidligere så er luft og lys viktige ting når det kommer til innredning, og det er et prinsipp jeg kommer til å følge nøye når jeg setter leiligheten min i stand.

Leave a Reply

Your email address will not be published.